Mental Trening,  Velvære

Nesten juleferie!

På fredag var jeg ferdig med eksamen, og det første semesteret er over. Så det føles nesten som at juleferien har begynt!
Bare ett par små dager på jobb, og resten av uka nå frem til jul skal jeg bruke på å lage hjemmelaget julemat, handle de siste gaver og gjøre de siste forberedelser frem til julen slår inn for fullt!

 

Jeg elsker denne tiden på året, de siste dagene før jul, hvor jeg bare kan kose meg med juleforberedelser, høre på julemusikk og svinse rundt. Julestresset har jeg lagt fra meg for flere år siden! Mannen mener riktignok at jeg stresser når jeg begynner å snakke om jul i slutten av november. Men for meg er det ikke stress, det er glede og forventning om tiden som kommer.

I år er minstemannen (som er blitt 15, og slettes ikke er minst lenger) hjemme i julen, og da passer jeg på å holde i hevd de gode tradisjonene vi har skapt oss opp igjennom årene. Pepperkakehuset er på plass, marispanen venter på å bli formet, sjokoladekuler skal rulles, det skal kokes gomme og lages eggesalat. En liten vask må gjennomføres, huset pyntes. Og etterhvert som alle disse gode luktene sprer seg i huset, og toner fra både morsomme og nostalgiske julesanger sprer glede og ettertanke, kjenner jeg på takknemlighet for at vi får feire nok en jul sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *