Mental Trening,  Velvære

Har du hatt en travel høst?

Hei på dere, lenge siden sist.

Nå har jeg ikke skrevet på en lang stund, og dette kommer av mange ulike ting egentlig.

Siden sist har jeg begynt på skole, jeg har lagt egen bedrift og blogg litt på is, har hatt meg en lang og god tenkepause, og i grunn vet jeg ikke om denne tenkepausen er helt over.

Å ta seg en timeout, og tenke seg litt om, er nødvendig for de fleste innimellom.

2017 har gått unna, uten at jeg har rukket å snu meg nesten. Jeg startet året med tanke om å starte opp nettkurs, hadde en stor og fin plan for dette, men så kokte det ut i ingenting. Jeg har hatt så mange jern i ilden at jeg ikke har klart å bestemme meg for hva jeg ville satse på, og i forsøket på å gjøre alt på en gang, endte jeg med å gjøre ingenting.

Høres dette kjent ut?

Det er ett rimelig velkjent fenomen å påta seg så mange oppgaver at man blir helt overveldet. Det er dette som skaper stress, og selv om du vil så gjerne glede alle, så ender du kanskje opp med å glede ingen, og minst av alt deg selv.

I sommer kom jeg inn på skole, og startet på en vei jeg har tenkt lenge på å gå.

Mange spør meg om jeg nå kommer til å slutte som personlig trener, og det er ett helt naturlig spørsmål når jeg har begynt på en utdannelse som ikke har noe med trening å gjøre. Men jeg kan berolige dere med at jeg har ingen planer om å slutte. Selv om utdannelsen min går i en annen retning, så lærer jeg masse som kommer de jeg er trener for til gode. Og jeg er fortsatt brennende opptatt av at det er viktig å komme seg i gang med aktivitet selv om man av forskjellige grunner tror at man ikke kan det.

Jeg er fortsatt å treffe på Elixia Klosterøya (tidligere Stamina), og kanskje kommer det litt mer fra min kant også på nett fremover, hvem vet. Som sagt, tenkepausen er kanskje ikke heelt over… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *